Facebook Twitter Ask fm Free page



i-Sefah Royal Beauty
About Links Stuff Diary

Thursday, 10 November 2011 | 05:22 | 0 Element(s)



Saia Masih Ingat lagi tempat nie ,
tempat yang penuh dengan kenangan bersama kawan2 ,
Ada Syamil , Mat , Panda , yana , ila , ida , Fizi , Pipah , Eyfa .
Humm , Kami datang tempat nie punn nak luah apa yang kami pendam !
hehe , Tapi tahun nie last year untuk Mat , Panda , Suhaimi .
==' , Depa pakat nak tinggal kami dah ,
tahun nie depa semua mek Spm !


Saia Nak terima kaseh kat depa , 
Mat : Dia banyak bantu aku dalam hal prsahabatan , 
aku sedih , dia dengan yana mesti ada ! Back up aku dari belakang ! =='
Tengok aja dia cam nie , tapi dy memang kawan yang memang tak pernah lupa janji , ^^

Syaker : Abg angkat saia , Dia pun mek spm ! 
err , saia sedih , dia mesti buat saia gelak , walaupun gila2 ! hehe
Mulut dia tak pernah diam , tapi kalau dia merajuk ! haha
muka dia mesti lawak , hehe , humm

Panda : My swit friend , saia anggap dia nie punn cam abg dah , 
baek , n selalu memahami kawan2 dia , 
time saia sedih punn , dia pasti ada , humm , tapi dia dah nak tinggal kami semua :'( banyak tulun saia ! ^^

Suhaimi : haa , nie abg saia , huhu , kena hormat ! kang dia marah :P
dia punn banyak tulun saia , time saia jadi gila ,
time saia sakit jiwa , haha , semua lhaa , 
dia mesto protect saia dari belakang ! ^^ 
Saia sayang dia nhaa . 

Tapi , depa semua dah nak tingal kami ! 
kam semua janji tak kan lupa ampa , 
ingat janji kita , Walaupun apa berlaku ,
jangan pernah lost cntact tau , 
tukar number punn gtau nhaa ,

Saia Tak kan pernah lupa kenangan remaja kita ,
hanya kenangan tuhh yang buleh buat saia happy ,
sampai akhir haya saia , 
thanks kawan2 ! :'( 
Saia Sayang Awak

For : Mat , Panda , Suhaimi , Syaker 






Welcome


i-Sefah is a part of beauty .
Tagboard

Put your cbox code here. width 250

Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E