Facebook Twitter Ask fm Free page



i-Sefah Royal Beauty
About Links Stuff Diary

Sunday, 20 November 2011 | 08:12 | 0 Element(s)



" Never regret something that once made you smile "
hehe , Saja Copy2 , hehe 
Hari ini , aku ada date
waa , dengan sape ?
hehe , with my Sweeties lhaa ,
Muhammad Ammar Sulaiman
<3 

Tapi date kami kali nie laen ,
ada couzin dy ( Minz )
hehe , Best gaakk ! 
Ukeyh , aku Cerita dari kami mula buat apa ,
sampai aku balek ! ^^

Tau ?
Aku dress Gilaa , 
haha , Mangkok2 !
Skirt | Kemeja | Pashmina | Highheel 
Amacam ?
JBT , ( jangan Buat terok
hehe , bak kata pepatah minz lhaa ,

Err , Pukoy 10 a.m ,
G alor setar naek kereta ,
dengan Abg Amer , Ammar , Minz ,
ngee ~~ , maaluu ! 
Tutup mulut rapat2 , haha 
layan lagu dalam kereta je lhaa , ^^

Bila dha Sampai , 
teros masuk City Plaza ,
Segan juga mula2 tuhh ,
Ucuk Bagi Tiramisu dengan phone Keychain ,
cumeeyy ! nie dy !


* coklat | Phone Keychain 


tapi dhaa uk !
hehe , tapi awai2 lagi ,
Kami Dhaa Breakfast ( Bowling ) ,

hehe , Tapi muud aku hilang tiba2 ,
p mana tak tau !
huh >.< ,
Cian Ucuk aku ,
WEM , Aku dapat Strike ( 2 ) , Spare ( 1 ) 
ngeee , tapi Score aku tak lebih dari Ucuk Aku ,
Dia Terer maen , 

Pas tuhh , p Pak Hainan .
Muud Aku punn Still jadi gilaa ,
tapi Minz dok Keja hingaq , 
tapi aku still tak buleh uk ,
BTW , Thanks ,

Then , P Pizza Hut
time tuhh jadi drama , 
haha , malu nak abaq !
> Forget it < 
masok2 , Ucuk Teros Order ,
Aku just senyap .
haha , Pas Makanan Sampai ,
baru muud uk ,
mybe lapaq kot ~ ^^
Pizza ( 2 ) ,
tapi Yang x- Extra Cheese tuhh ,
Perghh ! Gilaa , siot !
Asa Yang buat aku nak termuntah ,
Kuat gila kot , hehe .
tak pa lhaa , alhamdulilah uk ! 
Habes jugaa , 
| Ucuk Ada Cuap Aku tau |

OTW g Star Parade ,
Time tuhh , aku tak laqat nak layan kerenah depa ,
haha , tau napa >.<
ya Allah , kelolo benor depa tuhh , 
geli perot gilaa ,
huhu , uk 
dha mulaa mengarot ,
TooTooTooTooToo

Bila dah Sampai ,
g Solat dulu ,
Tapi Aku terlupa Something 
| Camera |
huh ? Not DSLR lhaa ,
besa je ^^ ,
Naseb baek depa peringat aku ! 

So , Snap2 lhaa , haha , lawak toi 
tapi , pic jadi bodoo tak tau napa ,
aku pulak tak keti setting ! 
Pas tuhh , teman depa maen Pool ,
bluurrr aku tngguu ,
dengan ngatok , huhu .
then , layan game
tengok depa jaa ,
Bnyak games gak ,
tapi tak tau nama , hehe ,
yang aku ingat , 
| Music Box |

Pas tuhh , kami punn p City Plaza balek ,
aku cut2 je lhaa , haha ,
p kat games , pakat lali ,
Minz Nak karok , tp , , , 
Nevermind lhaa ,
aku punn p cari box , nak Nyanyi ,
tiba2 , aku kaleh , 
nampak geng Fixie Pendang ,
OMG ! Pan , Syaket , Pit gan , Pit Kering , Mironn
nggeee ! Nganga ^0^

pas tuhh , layan lagu ,
Aku : Fiona Fung | Proud of you |
Minz : Feat dengan Ucuk kot ,
Ucuk : Buckface | Situasi | , Bruno Mars | The Lazy Song | ,
penat4 ! 
theen , kami tronn , g jalan2 
g jalan sempit , jalan luas , hehe ,
kami ada lepak kat satu lorong baju pengantin ,
seingat aku ,
Beautiful Image kot ,
haa , kat situ , kami dok atas kabinet lhaa kot ,
sampai Security Guard tuh sok kami bangun  
tapi buat tak tau ! ^^

P Popular , angah kol !
g lhaa jumpa , dalam 5 minit 
Salam2 , then blah !
aku tnguu bas dengan Ucuk aku , 
asa tak mau balek lagi ,
nak tunggu Ucuk . :'(
Tapi Ucuk dhaa balek ! 
n aku , tunggu bas ,
hehe , tok sah kata lhaaa ,
Bas Ada koy 7.30 !
sampai rumah 8.15 !

THE END ! 
huaaaaaa ! ,Alhamdulilah , jum lhaa aku punn dah ngntok nie !
pe pun , tengok lhaa pic yang tak seberapa nie tapi bermakna nha !
see yaa ,



* Time Tunggu aku Habes solat , haha dan lagi
Minz | Ucuk



* Kat Star Parade , huhu
Ucuk | Minz



* hehe , Cumey dak budak2 nie , hehe ,
BTW , <3 Ucuk !
Ucuk | Minz



Minz


And Nie Semua Time Karok ! 


Minz | Aku



Ucuk | Minz



Minz | Ucuk | Aku



Ucuk | Aku



Ucuk 



Minz



Ucuk | Aku


^^
P/s : Best Moment With you Swities !



Welcome


i-Sefah is a part of beauty .
Tagboard

Put your cbox code here. width 250

Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E